Team

Team


Marc Hezemans - Managing Director

Marc is afgestudeerd aan de TU Eindhoven, richting Technische Bedrijfskunde. Gedurende zijn loopbaan heeft hij gewerkt bij o.a. Bosch Rexroth en Windsor EDS als projectleider en als hoofd Inkoop & Logistiek. Ook is hij enige jaren als zelfstandig ondernemer in de beveiligingsbranche actief geweest.

“Sinds mijn start bij Ancra Systems in 1999, heeft Ancra Systems zich ontwikkeld van kleine en middelgrote projecten in hoofdzakelijk de Benelux tot een internationaal opererende organisatie die heeft aangetoond ook grote projecten aan te kunnen. De realisatie van deze projecten is mijn verantwoordelijkheid. Hiervoor heeft Ancra Systems een hecht team van monteurs, engineers, inkoop & logistiek en administratie.”

Naast de drukke werkzaamheden bij Ancra Systems, besteedt Marc (1965) zoveel mogelijk tijd aan zijn gezin met 3 kinderen.

Marcel Berkers - Sales Director

Na Marcel’s opleidingen Technische Bedrijfskunde (HTS Eindhoven) en International Business (Universiteit Maastricht), heeft hij gewerkt bij diverse Machinebouw bedrijven in o.a. de `material handling industrie´ voor de Automotive, Luchtvrachtsector, Recycling en FMCG markten. Met deze achtergrond heeft hij internationale commerciële posities bekleed en is gewend om met diverse culturen en gebruiken om te gaan.

“Ik zie mijn rol binnen Ancra vooral in het begrijpen van de behoeften van klanten wereldwijd om vervolgens de oplossingen van ons team hierbij naadloos aan te laten sluiten en tot een “best-fit” te komen voor elke situatie. Hiermee sta ik met twee benen in de praktijk en verdiep ik me graag in de logistieke processen van een klant waarbij ons lokale en internationale team tot uw beschikking staat. Bij steeds meer bedrijven groeit het besef dat hun winstgevendheid voor een groot deel wordt bepaald door de efficiency van hun logistiek.”

Marcel (1981) woont samen met zijn vriendin en drie paarden in België waar hij graag buiten bezig is in zijn vrije uren.

Jos den Teuling - Technical Manager 

Jos heeft de HTS vliegtuigbouw in Haarlem doorlopen. Als engineer heeft Jos jarenlange ervaring opgedaan bij Talson Transport Engineering, waar hij onder andere de zelfdragende oplegger heeft ontwikkeld. Jos is al vanaf eind jaren ’80 als hoofd engineering bij Ancra Systems betrokken. In deze periode heeft hij zich ontwikkeld tot dé autoriteit op het gebied van laad- en lostechniek. 
 
“Ik kom graag bij klanten over de vloer, om uit eerste hand te horen wat de logistieke behoeften precies zijn. Mijn grootste uitdaging ligt in het vinden van de meest optimale technische oplossing. Inmiddels heb ik een uitstekend team van ervaren elektro- en mechanisch engineers dat mij daarbij helpt.”
 
Jos (1953) is getrouwd en heeft een dochter. Ook in zijn vrije tijd houdt hij zich het liefst bezig met alles wat met techniek te maken heeft. Daarnaast is Jos een fervent klimmer en zweefvlieger.