Container laadsysteem

WAT is het container laadsysteem?

Het container laadsysteem is een efficiënte en innovatieve laadoplossing die is ontworpen om vrachtcontainers van verschillende afmetingen (20'/40'/45') snel en veilig te laden.

Belangrijke kenmerken:

  • Maximale capaciteit van 30.000 kg, waardoor het laden van elk type materiaal mogelijk is;
  • De laadcycletijd bedraagt slechts 5 minuten, waardoor het een ideale optie is voor bedrijven die snelle en efficiënte containerbelading vereisen;
  • Is geschikt is voor het laden van containers in verschillende weersomstandigheden;Heeft extra opties en kan worden aangepast aan specifieke behoeften en eisen.

Heeft extra opties en kan worden aangepast aan specifieke behoeften en eisen.

HOE werkt het container laadsysteem?

Het container laadsysteem beschikt over een robuuste plastic laadplaat die in de vrachtruimte wordt ingevoegd. Deze wordt ondersteund door twee sets in hoogte verstelbare poten en een poort met verschillende functies. Het systeem wordt aangedreven door een elektrische en hydraulische tandwielmotor en wordt beheerd door een gebruiksvriendelijk programma voor veilige en efficiënte bediening.

Het laadproces begint met het voorladen van de lading op de laadplaat. Zodra de trailer of container hydraulisch aan het systeem is bevestigd, stelt de operator het systeem in op eventuele hoekverschillen met behulp van de hydraulica. Vervolgens wordt de plaat met de lading in de container geduwd en zakt de stopplaat omlaag om de lading op zijn plaats te houden terwijl de plaat uit de container wordt getrokken en hydraulisch wordt ingetrokken. Dit proces zorgt ervoor dat de lading veilig op zijn plaats wordt gehouden en dat de container of trailer niet wordt beschadigd tijdens het laden.

Het laadsysteem kan een volledige container laden in een cyclus van 5 minuten en heeft de capaciteit om ladingen te verwerken tot 30.000 kg, waardoor het een onschatbare aanwinst is voor elke verzend- of logistieke operatie.

WAAROM investeren in container laadsysteem?

Investeren in een container laadsysteem is een slimme keuze voor bedrijven die efficiëntie willen verhogen, kosten willen verlagen en productkwaliteit willen behouden.

Het systeem is met name handig in de houtbewerking en zagerijen, metaalbewerking en staalindustrie, containerhaven en logistiek, bouwmaterialen en constructietoepassingen, of andere sectoren met lange, gestapelde producten en complexe ladingen die moeilijk te laden zijn met traditionele methoden.

Het geautomatiseerde laadproces is snel en veilig, waardoor producten zonder schade worden geladen en het risico op arbeidsongevallen wordt geminimaliseerd. Bovendien kan het container laadsysteem helpen bij het verminderen van arbeids-, transport- en apparatuurkosten, terwijl de benutting van vrachtruimte wordt gemaximaliseerd en laadruimte wordt bespaard.

Met een bewezen staat van dienst van succes in verschillende sectoren wereldwijd, biedt het container laadsysteem een ​​goede ROI en is het een waardevolle investering voor elk bedrijf dat zijn bedrijfsvoering wil stroomlijnen en de winstgevendheid wil verbeteren.

Aanpasbaar aan uw business

Het container laadsysteem is ook ontworpen voor gebruik in buitenomgevingen, waardoor het geschikt is voor het laden van containers in verschillende weersomstandigheden. Het heeft ook extra opties en aanpasbaarheid, waardoor bedrijven het systeem kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften en eisen. Mis de voordelen van het investeren in een container laadsysteem niet - neem contact met ons op om te leren hoe het uw bedrijfsvoering kan verbeteren en de winstgevendheid kan verhogen!

Referentie projecten