Levensmiddelen (FMCG)

Automatische laad- en lossystemen voor de levensmiddelen (FMCG) branche.

Efficiency in de supply chain.

Succes in de Fast Moving Consumer Goods staat of valt met een strak georganiseerde supply chain. De klant wacht niet en verlangt levering op afroep. Meer en meer bedrijven schrijven strikte tijden voor het aanleveren van goederen, zogenaamde 'windows'. Dit maakt het efficiënt laden en lossen noodzakelijk. De systemen van Ancra Systems maken het mogelijk dat u uw transportritten tot op de minuut plant.

Ancra Systems assisteert met automatische laad- en lossystemen die u heel veel mankracht en middelen besparen. Onze systemen zijn bij uitstek geschikt voor het kort cyclisch wegtransport tussen productiefaciliteiten en distributiecentra.  

Voor vers en houdbaar, voor food en non-food, voor koel- en vriestransport en shuttletransport; oplossingen van Ancra worden ingezet in uiteenlopende sectoren van de levensmiddelenindustrie. Onze systemen zijn succesvol bij gerenommeerde bedrijven als Procter & Gamble, Bavaria, Friesland Foods, Waterfront, Farmtrans, Hennessy en Hiemstra.

Ancra Systems biedt grote toegevoegde waarde. Neem de proef op de som.

Consulteer Ancra Systems voor de beste oplossingen in automatische laad- en lossystemen voor de Levensmiddelen (FMCG) branche.