Daikin

Voltooid:
2011
Locatie:
Oostende, België
Industrie:
Industrieel
Eindgebruiker:
Daikin Europe
Logistieke Service Provider:
Maenhout Transport / Bosman Logistics
Type systeem:
Lamellenbaan Systeem
Aantal docks:
1
Aantal trailers:
2
Product:
Airconditioners

Installatie automatisch laad- en lossysteem voor vrachtwagens

Daikin Limited is een mondiaal vooraanstaand producent en leverancier van verwarmings-, beluchtings- en airconditioningapparatuur. Voor de airconditioningfabriek in Oostende (BE) is met succes een automatisch laad- en lossysteem voor vrachtwagens geïnstalleerd. Costo heeft het losplatform geleverd en geïnstalleerd en daarbij nog 2 opleggersystemen van Ancra besteld.

In mei 2011 leverde en installeerde Ancra Systems het stationaire lamellenbaansysteem bij Daikin Oostende voor Intrion Industrial Automation. Daikin werkt met verschillende soorten pallets en ook met niet-gepallettiseerde goederen (kartonnen dozen). Daarom hebben zij gekozen voor een lamellenbaansysteem. Bij de productiefaciliteit wordt de lopende band van Ancra beladen door een lopende band van Intrion, en in het magazijn worden de opleggers gelost met behulp van een dockingsysteem van Costo.

Zoals met dit project is bewezen, staat Ancra Systems BV welwillend tegenover samenwerking met een systeemintegrator, mits daarbij aan de wensen van alle betrokken partijen kan worden voldaan.

(Let op het laden van de factsheet kan enkele seconden duren.) Download factsheet

Referentie projecten