Sterigenics Shanghai

Voltooid:
2007
Locatie:
Shanghai, China
Industrie:
Industrieel
Eindgebruiker:
Sterigenics
Type systeem:
Skate Systeem
Aantal docks:
6
Aantal trailers:
0
Product:
Gepalletiseerd kleding voor de medische industrie

Levering van 6 skatesystemen

Sterigenics is 's werelds meest vooraanstaande aanbieder van sterilisatiediensten. Sterigenics gebruikt het Ancra-skatesysteem voor het laden en lossen van vracht voor drie kamers waar sterilisatie met ethyleenoxide plaatsvindt. Na eerdere orders voor Ancra-skatesystemen voor de servicecentra in België en het Verenigd Koninkrijk heeft Ancra Systems nu ook zes skatesystemen geleverd aan de vestigingen in Shanghai.

Drie laad- en drie lossystemen die volledig begaanbaar zijn voor vorkheftrucks, zijn verzonken ingebouwd in de betonnen vloer. Pallets met het te steriliseren textiel worden vervoerd op verzonken aluminiumskates (transportlepels), die voor het transport pneumatisch worden opgeheven. Met het Ancra-skatesysteem kunnen de elektrische motoren van 400 V en de sensoren buiten de ATEX-zone (explosieve atmosfeer) worden geplaatst. Daarnaast kunnen de pallets gedurende het sterilisatieproces vooraf worden volgeladen, voor een efficiënte goederenstroom.

Een skatesysteem in de sterilisatiekamer lost de pallets met een snelheid van 6 m/minuut. Rekening houdend met het toxische sterilisatieproces heeft Ancra Systems het mogelijk gemaakt om een laadproces dat voorheen risicovol was en handmatig werd uitgevoerd, te automatiseren. Dit geslaagde project voor onze klant bewijst dat onze oplossing voldoet aan de hoge veiligheidseisen en efficiëntievereisten van de branche.

(Let op het laden van de factsheet kan enkele seconden duren.) Download factsheet