Koel/Vries

GEAUTOMATISEERD TRUCK LADEN EN LOSSEN VOOR KOEL-EN VRIESTRANSPORTEN

OPTIMIEREN SIE IHRE TEMPERATURGEFÜHRTE LOGISTIK. ANCRA SYSTEMS IST IHR COOLER PARTNER

Wilt u uw transport van koel- en diepvriesgoederen optimaliseren? Wij hebben de expertise en oplossingen om de doorlooptijden te verbeteren, operationele kosten te verlagen en de koel- en vriestransporten te handhaven met automatische laad- en lossystemen. Onze ATLS-oplossingen zijn ontworpen voor gesloten transportsystemen en kunnen een volle koelwagen of trailer in slechts 3 minuten laden of lossen, waardoor de laad- of losdock-operaties efficiënter worden.

Het systeem is in staat om gepalletiseerde goederen in de sub-zero zone te laden die geïnstalleerd kunnen worden in koelopslagfaciliteiten tot -28℃ (18℉). De ATLS-oplossingen resulteren in minder temperatuurschommelingen in het product doordat de laad- en losdeuren minder lang open staan. Dit helpt om de koel- en vriestransporten te handhaven en ervoor te zorgen dat het product in optimale conditie op de bestemming aankomt.

Ons geautomatiseerde systeem verbetert ook de gezondheid van het personeel, omdat zij niet langdurig in een gekoelde of bevroren omgeving hoeven te verblijven. Dit leidt tot een comfortabelere en veiligere werkomgeving voor uw medewerkers.

Maximaliseer ook de efficiëntie aan de uitgaande kant met ons systeem voor het laden van niet-gemodificeerde trailers. Deze systemen laden onaangepaste trailers in slechts enkele minuten en handhaven tegelijkertijd de koude keten, waardoor het logistieke proces verder wordt gestroomlijnd. De ATLS-oplossingen van Ancra Systems zijn ook perfect te gebruiken in combinatie met een geautomatiseerd ASRS-warehouse-systeem.

Toonaangevende koelopslag- en logistieke dienstverleners, zoals NewCold, Lineage en Americold Logistics, zijn al bekend met de truck laad- en lossystemen van Ancra.

Ancra Systems voegt aanzienlijke waarde toe aan uw bedrijf. Raadpleeg ons voor de beste oplossing.